Testiranje prodora

Testiranje prodora

Eksponencijalno usvajanje tehnologije u regionu povećava površinu za napade iz dana u dan. Obično sajber kriminalci prate novac. Obim finansijskih transakcija, uspostavljanje finansijskih slobodnih zona i generalna privlačnost ulaganja u regionu samo su neki od razloga zašto su organizacije u regionu konstantno na udaru napada.

Solvit pruža širok spektar usluga testiranja prodora. Solvit usluge su dizajnirane uzimajući u obzir različite bezbednosne probleme sa kojima se suočavaju organizacije u savremenom ekosistemu, kao i sve više ograničene budžete pod pritiskom veoma konkurentnog poslovnog okruženja.

Usluge u ovoj kategoriji imaju za cilj da testiraju snagu i efikasnost vaših postojećih bezbednosnih kontrola od savremenih sofisticiranih sajber napada bezbednosti i uključuju sledeće:

Testiranje prodora

Testiranje prodora

Detalji usluge: Testiranje bezbednosnih kontrola organizacije simulacijom napada koji bi haker mogao da preduzme da bi iskoristio slabosti u mreži i aplikacijama vaše organizacije. Ova usluga identifikuje spoljašnje i unutrašnje ranjivosti koje bi omogućile pristup kritičnim sredstvima organizacije.

Testiranje javnog otkrivanja

Testiranje javnog otkrivanja

Detalji usluge: Prikupite lične i osetljive podatke o vašoj organizaciji koji su javno dostupni na internetu. On simulira prvu fazu (tj. fazu prikupljanja informacija) lanca sajber ubijanja koju prate hakeri. Ova faza vam pomaže da identifikujete informacije koje mogu pomoći napadačima u planiranju napada na vaše sisteme i informacije.

Skeniranje veb aplikacija

Skeniranje veb aplikacija

Detalji usluge: Usluga veb aplikacija pruža organizacijama jednostavnost korišćenja, centralizovano upravljanje i integracijske mogućnosti koje su im potrebne da bi napadače držale na odstojanju i da bi njihove veb aplikacije bile bezbedne. Omogućava organizacijama da procene, prate i otklone ranjivosti veb aplikacija.

Skeniranje za otkrivanje malvera

Skeniranje za otkrivanje malvera

Detalji usluge: Skenira veb-sajtove u potrazi za malverom, obezbeđuje automatska upozorenja i detaljno izveštavanje kako bi se omogućila brza identifikacija malvera radi brzinskog delovanja. Skeniranje za otkrivanje malvera omogućava da veb aplikacije budu zaštićene od virusa čime se sprečava da veb stranica dospe na crnu listu i da se ošteti reputacija brenda.

Procena ranjivosti

Procena ranjivosti

Detalji usluge: Otkrijte, identifikujte i klasifikujte ranjivosti i bezbednosne slabosti u računarskoj, mrežnoj ili komunikacionoj infrastrukturi organizacije. Procena ranjivosti pruža uvid u trenutno bezbednosno stanje organizacije i u efikasnost njenih protiv mera.

PCI DSS ASV skeniranje

PCI DSS ASV skeniranje

Detalji usluge: Postarajte se da vaša organizacija kontinuirano bude u skladu sa bezbednosnim zahtevima Standarda bezbednosti podataka u industriji platnih kartica (Payment Card Industry Data Security Standards - PCI DSS). Naše ASV (Approved Scanning Vendor) rešenje testira sva IT sredstva i preporučuje vredne korake za olakšavanje kako bi se uskladili sa PCI DSS zahtevima. Naše ASV rešenje meri nezavisnost od platforme.