O nama

O nama

Dinamičan i efikasan

SolvIT Networks pruža kompletan paket upravljanja uslugama, IT bezbednosti, IT infrastrukture i mnoga druga rešenja koja pomažu kompanijama da optimizuju upravljanje sredstvima, da svedu troškove održavanja na minimum, da implementiraju najbolje prakse i da poštuju međunarodne standarde. Ova rešenja pružaju fleksibilnu infrastrukturu laku za korišćenje i olakšavaju složen sistem izveštavanja, povećavajući efikasnost u celoj kompaniji.

Sva rešenja i usluge koje pruža SolvIT Networks su u skladu sa Bibliotekom infrastrukture informacionih tehnologija (Information Technology Infrastructure Library - ITIL®).

Dinamičan i efikasan
Dinamičan i efikasan
Zašto odabrati nas

Kompletna, isplativa i pouzdana rešenja

SolvIT Networks je posvećen pružanju kompletnih, isplativih i pouzdanih rešenja svojim klijentima. Imamo odličnu reputaciju na regionalnim tržištima EMEA i centralne i južne Evrope za njihove usluge konsultanta, prilagođavanja, implementacije, obuke, održavanja i podrške. SolvIT-ov tehnički tim obučenih inženjera i konsultanata koristi najviše tehnologije kako bi proaktivno zadovoljio specifične potrebe i zahteve klijenata.

...
Istorijat

Razvoj kompanije

 • 2005

  Osnivanje

  SolvIT Networks osnovan u Rumuniji.

 • 2009

  Kancelarija u Srbiji

  Osnovan srpski ogranak SolvIT Networks.

 • 2012

  CA Enterprise Solution Provider

  Naše partnerstvo sa CA Enterprise.

 • 2016

  CA Partner of the Year SEE

  SolvIT Networks proglašen za CA partnera godine.

2024

i dalje