Sajber bezbednost

Sajber bezbednost

Rizik sajber bezbednosti postao je vodeći prioritet za organizacije u procesu prihvatanja digitalne transformacije i korišćenja naprednih tehnoloških rešenja za podsticanje rasta poslovanja i optimizaciju efikasnosti. Rizik sajber bezbednosti je verovatnoća izlaganja, gubitka kritičnih sredstava i osetljivih informacija, ili povrede reputacije kao rezultat sajber napada ili proboja unutar mreže organizacije. U svim industrijama, sajber bezbednost mora da bude na prvom mestu i organizacije bi trebalo da rade na primeni strategije upravljanja rizicima u sajber bezbednosti kako bi se zaštitile od sajber pretnji koje stalno napreduju i evoluiraju.

SIEM (Upravljanje bezbednosnim informacijama i događajima) i Prošireno otkrivanje i odgovor XDR

SIEM (Upravljanje bezbednosnim informacijama i događajima) i Prošireno otkrivanje i odgovor XDR

RSA NetWitness je sveobuhvatno XDR rešenje koje ubrzava otkrivanje pretnji i odgovor na njih. Prikuplja i analizira podatke na svim tačkama (logovi, paketi, protok mreže, krajnja tačka i IoT (Internet of Things – Internet stvari) i računarske platforme (fizičke, virtuelne i cloud), pospešujući podatke obaveštajnim podacima o pretnjama i poslovnim kontekstom.

Bezbednost mreže

Bezbednost mreže

Sajber pretnje postaju sve sofisticiranije i teže ih je otkriti. Check Point Quantum Network Security pruža ultra-skalabilnu zaštitu od sajber napada generacije V na vašu mrežu, cloud, centar informacija, IoT (Internet stvari) i udaljene korisnike. Check Point Quantum Next Generation Firewall Security Gateways™ kombinuje SandBlast prevenciju pretnji, umrežavanje velikih razmera, ujedinjenu platformu za upravljanje, pristup VPN-u (virtuelna privatna mreža) na daljinu i IOT (Internet stvari) bezbednost kako bi vas zaštitili od najsofisticiranijih sajber napada.

Bezbednost krajnjih tačaka

Bezbednost krajnjih tačaka

Danas više nego ikada, bezbednost krajnjih tačaka igra ključnu ulogu u omogućavanju vaše radne snage na daljinu. Check Point Harmony Endpoint pruža sveobuhvatnu zaštitu krajnjih tačaka na najvišem nivou bezbednosti, što je ključno za izbegavanje kršenja bezbednosti i kompromitovanja podataka.

Upravljano otkrivanje i reagovanje

Upravljano otkrivanje i reagovanje

Kaspersky Managed Detection and Response (MDR) pruža naprednu, non-stop zaštitu od sve veće količine pretnji koje zaobilaze automatizovane bezbednosne barijere, pružajući olakšanje organizacijama koje se bore da pronađu specijalizovano osoblje ili imaju ograničene interne resurse.

Cyber AI petlja (Petlja sajber veštačke inteligencije)

Cyber AI petlja (Petlja sajber veštačke inteligencije)

Darktrace isporučuje prvu Cyber AI petlju u istoriji: međusobno povezani skup rešenja za sajber bezbednost koja kontinuirano i autonomno pojačavaju vašu bezbednost. Svaku komponentu Cyber AI petlje pokreće ,,samoučeća“ veštačka inteligencija: vlasnička Darktrace tehnologija koja vas uči. Razumevanjem vaše organizacije po meri, vaših korisnika i uređaja i načina na koji oni komuniciraju, može se izgraditi jak osećaj u tome šta je normalno da se identifikuje, a šta nije. Ovo omogućava Darktrace-u da ispita prethodno nepoznate i nepredvidive pretnje.

Bezbednost u Cloud-u

Bezbednost u Cloud-u

Osnovna bezbednost Check Point-a u Cloud-u, isporučena preko CloudGuard-a, obezbeđuje automatizovanu zaštitu i naprednu prevenciju pretnji kako bi zaštitila vaša sredstva u Cloud-u i obim posla od najsofisticiranijih sajber napada. Obezbedite svoj Cloud i okruženje obima posla pomoću jedne objedinjene izvorne bezbednosne platforme u Cloud-u — automatizujte upravljanje bezbednosnim položajem, steknite vidljivost pretnji i kontrolišite svoj obim posla u Cloud-u. CloudGuard objedinjuje bezbednost u Cloud-u kako bi obezbedio inteligentnu prevenciju pretnji. Bezbedno zaštitite i sprečite pretnje u AWS-u (Amazon Web Services), Azure-u, Google-u, VMware-u, IBM Cloud-u, Oracle Cloud-u, Alibaba Cloud-u, Kubernetes-u, itd., sve sa jedne platforme. Obezbedite centralizovanu vizuelizaciju za sav vaš saobraćaj u Cloud-u, bezbednosna upozorenja, sredstva i auto-remedijaciju, sve sa jedne platforme.