Partneri

Zajedno činimo velike stvari.

Broadcom

Broadcom

Broadcom je fokusiran na liderstvo u tehnologiji i vodeću kategoriju poluprovodničkih i infrastrukturnih softverskih rešenja. Kompanija je globalni lider u brojnim segmentima proizvoda koji pružaju svoje usluge najuspešnijim svetskim kompanijama.

Broadcom kombinuje globalne razmere, dubinu inženjeringa, široku raznolikost proizvoda, superiorno izvršenje i operativni fokus kako bi isporučio vodeću kategoriju poluprovodničkih i infrastrukturnih softverskih rešenja i kako bi njegovi klijenti mogli da grade i razvijaju uspešne poslove u okruženju koje se stalno menja.

Detaljnije

RSA

RSA

Za organizacije širom sveta, NetWitness pruža sveobuhvatne i visoko skalabilne mogućnosti otkrivanja pretnji i reagovanja—podstaknute našom jedinstvenom arhitekturom podataka. NetWitness XDR platforma pruža potpunu vidljivost u kombinaciji sa primenjenim obaveštajnim podacima o pretnjama i analitikom ponašanja korisnika da bi se otkrile pretnje, odredili prioriteti aktivnosti, istražili i automatizovali odgovori. Sve ovo osnažuje bezbednosne analitičare boljom, bržom efikasnošću kako bi bezbednosne operacije bile daleko ispred pretnji koje utiču na poslovanje.

Detaljnije

Check Point

Check Point

Check Point Software Technologies je vodeći dobavljač rešenja za sajber bezbednost za vlade i korporativna preduzeća širom sveta. Njegova rešenja štite kupce od sajber napada pete generacije sa najvećom stopom hvatanja malvera, ransomware-a i drugih vrsta napada. Check Point nudi bezbednosnu arhitekturu na više nivoa, „beskonačnu“ totalnu zaštitu sa naprednom prevencijom pretnji generacije V, koja brani informacije koje se čuvaju u oblaku, mreži i mobilnim uređajima preduzeća. Check Point pruža najsveobuhvatniji i najintuitivniji sistem upravljanja sigurnošću u jednoj tački kontrole. Check Point štiti preko 100.000 organizacija svih veličina.

Detaljnije

IBM

IBM

Mi okupljamo svu neophodnu tehnologiju i usluge, bez obzira na to odakle ta rešenja dolaze. IBM integriše tehnologiju i stručno znanje, obezbeđujući infrastrukturu, softver (uključujući vodeći na tržištu Red Hat) i konsultantske usluge za klijente dok teže ka digitalnoj transformaciji svetske i neophodne za organizaciju business.from, da pomogne klijentima da reše najhitnije poslovne probleme.

Detaljnije

Flexera

Flexera

Flexera isporučuje IT rešenja za upravljanje zasnovana na SaaS-u koja omogućavaju preduzećima da ubrzaju digitalnu transformaciju i umnože vrednost svojih ulaganja u tehnologiju. Pomažemo organizacijama da unaprede svoj IT neuporedivom vidljivošću u složenim hibridnim ekosistemima. Takođe im pomažemo da transformišu svoj IT pomoću alata koji isporučuju obaveštajne podatke koji se mogu primeniti za efikasno upravljanje i optimizaciju svog hibridnog IT imanja.

Detaljnije

4me

4me

4me kombinuje ITSM sa ESM i SIAM mogućnostima, omogućavajući svim internim odeljenjima, kao što su IT, HR i Facilities, kao i spoljnim dobavljačima usluga i kupcima, da bezbedno i glatko sarađuju na jednoj kompletnoj platformi, smanjujući složenost i poboljšavajući produktivnost.

Detaljnije

Kaspersky

Kaspersky

Naša misija je da izgradimo bezbedniji svet. Verujemo u sutra u kojem tehnologija poboljšava sve naše živote. Zbog toga istu obezbeđujemo, tako da svako svuda ima beskrajne mogućnosti koje ona donosi. U savremenom svetu, sajber bezbednost nije samo zaštita uređaja, već i razvoj ekosistema u kome je sve što je povezano putem tehnologije imuno na sajber pretnje. Zato smo prešli dalje od antivirusne laboratorije kako bismo obezbedili tehnologiju sajber bezbednosti kojoj ljudi mogu da veruju, a naš poslovni fokus je evoluirao ka širem konceptu „sajber imuniteta“

Detaljnije

Darktrace

Darktrace

Sa revolucionarnom veštačkom inteligencijom (AI), Darktrace omogućava rešenja po meri koja su jedinstvena za svakog kupca zasnovana na kontinuiranoj vidljivosti celog digitalnog ekosistema organizacije. Darktrace se sada izvršava na Cyber AI Loop-u, prvom u industriji skupu sajber mogućnosti koje neće samo sprečiti, otkriti, reagovati i izlečiti od sajber-napada, već će to učiniti sve odjednom. Uvek uključen sistem povratnih informacija sa dubokim, međusobno povezanim razumevanjem preduzeća, stvara vrli krug u kojem svaka sposobnost ojačava ceo bezbednosni ekosistem.

Detaljnije

RSA Securid

RSA Securid

R-S-A (Rivest-Shamir-Adleman) su inicijali 3 pionirska matematičara MIT-a koji su definisali „inovaciju“ mnogo pre nego što je inovacija postala popularna reč. Ovi vizionari su izmislili RSA kripto sistem, postavljajući temelje za sve bezbedne komunikacije podataka koje su usledile. Danas je RSA globalni lider oštro fokusiran na upravljanje identitetom i pristupom, što odražava uverenje kompanije da je obezbeđivanje digitalnih identiteta tokom njihovog životnog ciklusa od najveće važnosti u sajber bezbednosti. RSA se fokusira na pružanje usluga bezbednosno najosetljivijim organizacijama na planeti, sa posebnom veštinom u saveznoj vladi, finansijskim uslugama i zdravstvenim, energetskim i tehnološkim uslugama.

Detaljnije

VMware

VMware

VMware je vodeći snabdevač usluga u više oblaka za sve aplikacije, omogućavajući digitalne inovacije uz kontrolu preduzeća. U srcu svega što radimo leži odgovornost i mogućnost da izgradimo održivu, pravednu i sigurniju budućnost za sve. Kao pouzdana osnova za ubrzavanje inovacija, VMware se susreće sa klijentima tamo gde jesu. Umesto kompromisa, naš softver nudi preduzećima fleksibilnost i izbor koji su im potrebni za izgradnju budućnosti.

Detaljnije

Bitdefender

Bitdefender

Bitdefender obezbeđuje rešenja za sajber bezbednost sa vodećom bezbednosnom efikasnošću, performansama i lakoćom korišćenja za mala i srednja preduzeća, preduzeća srednjeg tržišta i klijenata. Vođen vizijom da bude najpouzdaniji svetski snabdevač rešenja za sajber bezbednost, Bitdefender je posvećen odbrani organizacija i pojedinaca širom sveta od sajber napada kako bi transformisao i poboljšao njihovo digitalno iskustvo.

Detaljnije

Arcserve

Arcserve

Decenijama rešavamo izazove zaštite podataka IT timova kako bismo obezbedili neometano funkcionisanje preduzeća – bez obzira na veličinu, lokaciju ili industriju. Redefinisali smo način na koji kompanije upravljaju i štite svoje podatke, isporučujući najbolja rešenja u klasi koja podržavaju skaliranje, obim podataka sledeće generacije i infrastrukturu sa više zakupaca. Od neprofitnih i vladinih tela do firmi za profesionalne usluge i tehnoloških kompanija, organizacije svih veličina i iz celog sveta, oslanjaju se na nas da njihove podatke učinimo bezbednim, a njihove poslove uspešnim.

Detaljnije