GDPR

Nadgledanje baze podataka

Nadgledanje baze podataka

IBM Security Guardium je moderna, skalabilna platforma za bezbednost podataka koja je spremna da ispuni zahteve današnjih naprednih okruženja. Štiti osetljive i regulisane podatke u više okruženja u Cloud-u dok upravlja obavezama saobraznosti, otkriva gde se nalaze osetljivi podaci, šifruje i nadgleda šta je važno i smanjuje rizik dok odgovara na pretnje.

Sprečavanje prevara

Sprečavanje prevara

IBM Security™ Trusteer® rešenja vam pomažu da otkrijete prevaru, identifikujete korisnike i uspostavite poverenje u identitet na korisnikovom putovanju kroz više kanala. Trusteer koristi inteligenciju zasnovanu na Cloud-u, veštačku inteligenciju i mašinsko učenje da holistički identifikuje nove i postojeće klijente uz poboljšanje korisničkog iskustva. Više od 500 vodećih organizacija oslanja se na Trusteer da bi osigurao digitalno putovanje svojih klijenata i podržao poslovni rast.

Sprečavanje gubitka podataka

Sprečavanje gubitka podataka

Preduzeća se suočavaju sa problemima zaštite podataka kod ciljanih sajber napada, digitalne transformacije i zakona o privatnosti. Symantec Data Loss Prevention (DLP) pruža najviši nivo zaštite za ublažavanje rizika od povrede podataka i usaglašenosti. Sa našom vodećom tehnologijom u industriji, dobijate sveobuhvatne mogućnosti otkrivanja, nadgledanja i zaštite koje obezbeđuju potpunu vidljivost i kontrolu nad vašim informacijama gde god se one nalazile.

Maskiranje podataka

Maskiranje podataka

Test Data Manager pruža mogućnost brzog lociranja, obezbeđivanja, dizajniranja, kreiranja i obezbeđivanja „prilagođenih svrsi“ test podataka za efikasne, isplative cikluse testiranja koji su potrebni za bržu isporuku aplikacija. Menadžer test podataka takođe može poboljšati kvalitet podataka o proizvodnji popunjavanjem praznina u pokrivenosti test podataka, kreiranjem svih podataka potrebnih da u potpunosti pokrije zahteve kontinuiranog testiranja. Koristeći inovativnu funkcionalnost za pronalaženje i uparivanje podataka sa specifičnim testovima koje može da sprovede i za automatsko obezbeđivanje na zahtev i paralelno, neke organizacije su prijavile smanjenje vremena potrebnog za obezbeđivanje visokokvalitetnih test podataka za 90-95%. Upravljač test podacima pomaže da se osigura da timovi dobiju „prave“ podatke, na „pravom“ mestu, u „pravo“ vreme kako bi ubrzao isporuku kvaliteta u životnom ciklusu razvoja softvera (SDLC – Software development lifecycle) i kako bi takođe povećao usklađenost putem stvaranja sintetičkih podataka.

Zaštita i upravljanje API-jem (Application Programming Interface)

Zaštita i upravljanje API-jem (Application Programming Interface)

Transformišite nasleđe, povežite sisteme i primenite doslednu bezbednost i upravljanje na svoje API-je. Layer7 API Gateways su proširivi, skalabilni mrežni prolazi visokih performansi za povezivanje vaših najvažnijih podataka i aplikacija u bilo kojoj kombinaciji Cloud-a, skladišta ili lokalnih okruženja. Layer7 API Gateways su dostupni kao samostalno rešenje ili kao deo Layer7 API upravljanja. Kreirajte i obezbedite aplikacije sa 5 zvezdica, spremne za IoT koje angažuju korisnike, isporučuju vodeću bezbednost u industriji i pokreću nova digitalna iskustva. Sa moćnim skupom alata za ubrzavanje razvoja aplikacija, Layer7 Mobile API Gateway (prvobitno CA Mobile API Gateway) pojednostavljuje sve ključne bezbednosne i upravljačke procese za mobilne uređaje, smanjuje obim posla programera i obezbeđuje skalu i integraciju neophodne za podršku mobile-first poslovima i omogućavanje IoT-a.