Upravljanje sredstvima

  • Početna
  • Rešenja
  • Upravljanje uslugama

Upravljanje sredstvima

Upravljanje sredstvima (Asset Management - ITAM) transformiše tehnološke podatke u veštačku inteligenciju, osnažujući IT da efikasno upravlja i optimizuje svoje hibridno IT imanje. Otkrijte softver i hardver, smanjite rizik i potrošnju kroz optimizaciju i kontrolišite nelegalne radnje u IT-ju.

Upravljanje softverskim sredstvima (Software asset management – SAM)

Upravljanje softverskim sredstvima (Software asset management – SAM)

U svetu hibridnog IT-ja, određivanje vaše stvarne pozicije licence zahteva duboko poznavanje načina na koji se proizvodi licenciraju na osnovu metrika kao što su jezgra, klasteri, dostupnost i BYOSL (Eligible Public Cloud Bring Your Own Software License) pravila. Platforma za upravljanje softverskom imovinom Flexera One nadmašuje jednostavne tokove posla sa inteligentnim pravima za korišćenje proizvoda i algoritmima koji automatizuju izračunavanje pozicije vaše licence, čak i za najnaporniji softver vaših strateških dobavljača kao što su Microsoft, IBM, SAP, Oracle i Salesforce. Sada ćete imati uvide koji su vam potrebni da uštedite troškove softvera i smanjite rizik od izlaganja reviziji.

Upravljanje IT sredstvima

Upravljanje IT sredstvima

Broadcom Client Automation pruža potpuni pregled vaše celokupne baze IT sredstava i koristi potpunu automatizaciju i mogućnosti upravljanja odnosom sa klijentima na daljinu za upravljanje računarskim okruženjem krajnjeg korisnika—bilo fizičkim ili virtuelnim. Bez obzira koliko je vaše IT okruženje složeno, ovo pojednostavljuje svakodnevne operativne zadatke koji opterećuju vašu IT organizaciju, pomažući vam da radite efikasnije i isplativije nego ikada ranije.
Ovo rešenje za upravljanje odnosom sa klijentima vam omogućava da povećate efikasnost i bezbednost desktop računara, laptopova, servera i uređaja uz samouslužnu uslugu korisnika, automatizaciju klijenata zasnovanu na politikama i robusnu analitiku. Takođe objedinjuje upravljanje vašim fizičkim i virtuelnim okruženjem kako bi se smanjila složenost upravljanja i poboljšala isporuka usluga, istovremeno podržavajući vaš prelaz u sledeću generaciju upravljanja desktopom.